-25% Tartu vingeimas spordibaaris Lucky Loore!

ISIC soodustustepartnerite ridadega on liitunud uus vinge partner – Lucky Loore spordibaar Tartus!
 
Lucky Loore on parim koht erinevate sündmuste tähistamiseks, sest elamusi jagub nii suurtele kui väikestele. Broneerida saab nii peasaali, suure ekraani ja korraliku heliga spordibaari, hubase VIP-ruumi või soovi korral terve maja – ning seda kuni varajaste hommikutundideni!
 
◆Lucky Loore spordibaarist leiad 9 eriti kvaliteetset Dynamic 3 seeria piljardilauda, mis vastavad suurvõistluste standarditele. Lisaks on seintel ekraanid sinu lemmikspordialaga, et ükski oluline hetk nägemata ei jääks.
 
◆Eraldatud alal on noolemänguks neli lava, et saaksid mugavalt ja ohutult nooli loopida. Kõik lavad on ehitatud vastavalt ametlikele mõõtudele, nii et oodatud on nii harrastajad kui ka tippmängijad.
 
◆VR ehk virtaalreaalsus on moodne mängimise viis, kus läbi 3D prillide saad astuda täiesti uute maailma ning kogeda midagi enneolematut. Valikus on erinevaid sportlikke mänge kui ka põnevaid põgenemistubasid. Korraga saab võistlustulle astuda 2 mängijat ja seda kahes erinevas spetsiaalselt ehitatud VR-ruumis.
 
◆VIP-ruum Lucky Loores on luksuslik ja privaatne koht eriliste sündmuste tähistamiseks. Ruumis on baar, võimalus põgeneda virtuaalreaalsusesse, mängida pubipokkerit, snuukrit või antiiksel laual malet.
Pubipokkeri jaoks on VIP-ruumis eraldatud lava, kus saab kuni 9 mängijat ennast mõnusalt tunda. Kui soovid, leiame ka sulle professionaalse diileri, et mäng ladusamalt kulgeks. Meeleolu loob lisaks kokteilidele ja kaunile interjöörile moodne jukebox.
VIP-ruum sobib ideaalselt poissmeesteõhtute, sünnipäevade või muude meeleolukate koosviibimiste korraldamiseks. Teeme koostööd erinevate restoranidega, et saaksid just oma lemmiksöögiga laua katta. Kohapeal pakume erinevaid hõrke suupisteid.
 
P-N ISIC kaardiga soodustus -25%. Vaata www.luckyloore.ee või veel parem, haara sõbrad, tule kohale ning koge kõike oma silmaga.