Dr. Lensoriga sinise valguse kahjulike mõjude vastu!

Kas oled märganud, et aktiivsemalt arvutiga töötades väsivad sinu silmad kiiremini ning õhtuti on raske uinuda?  Probleem võib olla sinise valguse ülekaalus silmadele. ISIC Eesti hea partner Dr. Lensor on kirjutanud informatiivse artikli sinise valguse potentsiaalsetest ohtudest meie tervisele.

Meil on kõigile ISIC, ITIC ja IYTC kaardi omanikele rõõmustav uudis! Kuni 31. detsembrini on Dr. Lensori veebipoest võimalik tellida kõiki tooteid, sealhulgas ka sinise valguse eest kaitsvaid tooteid, veelgi suurema allahindlusega!

Kasutades koodi ISIC50, saad täishinnaga toodetelt suisa 50% allahindluse ning kasutades koodi ISIC10, saad soodushinnaga toodetelt 10% lisaks hinnast alla.

Just nüüd on hea aeg enda silmade tervise eest hoolitsemine fookusesse võtta!