WOW elamuskeskuse pakkumine

Nüüd saab Saaremaal WOW elamuskeskust külastada ISIC ja ITIC kaardiga soodsamalt!

WOW elamuskeskus on suurepärane koht, kus laste ja sõpradega sisukalt aega veeta ja uusi elamusi kogeda. Oleme arvestanud, et külastajad saavad eksponaate võimalikult palju iseseisvalt kasutada ning need nõuavad võimalikult vähe juhendamist. Lisaks eksponaatide avastamisele saab meie juures pidada ka erinevaid üritusi ja sünnipäevi nii suurte kui väikeste omasid. Meie keskuses on avatud WOW kohvik kõigile, kes soovivad süüa ühe mõnusa kõhutäie ja nautida kohvi imelise vaatega merele.

Asume Saaremaal Kuressaares Merikotka 1. Oleme avatud T-N ja P kell 11.00-19.00 ja R-L kell 11.00-20.00. ISIC ja ITIC kaardi soodustus kehtib kõigile kaardiomanikele kaardi ettenäitamisel meie piletikassas.