Kadaka Konverentsid pakkumine

Kadaka Konverentsid on uus konverentsi- ja koolituskeskus Tallinnas – Kristiine, Mustamäe ja Haabersti piiril. Modernses hoones on võimalik rentida avaraid ruume ning osaleda mitmekesistel üritustel.

Iganädalane koolitussari Tervise teerajad aitab erinevate alade spetsialistide juhendamisel leida oma tõde tervislikust elust, kattes teemasid vaimsest tervisest ravimtaimede ja joogani. Koolitustel saab osaleda kohapeal ja veebiülekande vahendusel.

Uue suunana tuuakse piirkonda kultuuri: 27. mail esinevad keskuses kevadkontserdil armastatud muusikud Inga ja Toomas Lunge.

ISIC/ITIC/IYTC kaardi omanikele kehtib kontserdi sooduspilet (-25%) ning koodiga „TT10“ on kõik „Tervise teerajad“ koolitused soodustusega -10%. Ootame teid lahkelt Kadaka Konverentside võimalustest osa saama!

Lisainfo: kadakakonverentsid.ee