Rockooper Johnny pääsmed ISIC tudengitele eridiiliga -20% soodsamalt!

Käesoleva aasta augustis etendub Tartu laululaval suve säravaim vabaõhu-muusikalavastus – Olav Ehala, Margus Kappeli, Jaanus Nõgisto ja Peeter Volkonski rockooper “JOHNNY”. ISICu meeskonnal on rõõm teatada, et sooduskoodiga “akadeemiline20” on perioodil 1.05-16.05 ISIC kaardiga tudengitel võimalik Piletilevist soetada endale etendusele piletid soodsamalt! 😍✨

Johnny peaprodutsent Mihkel Truman:

“Johnny on oma elus jõudnud punkti, kus talle näib, et kõik teavad alati paremini, kes ta on, mida tal vaja on ja mida ta tegema peab. Kui ta satub aga tühjast tõusnud skandaali keskmesse, toob see kaasa pöördelised sündmused nii isiklikus elus kui laiemalt. Lahti rullub pealtnäha rutiinne päev ühe tavalise Eesti pere elus. Ent miski pole nii kui näib. “Johnny” osutab kaasaja ühiskonna valukohtadele ja toob need kogu oma alastuses vaataja ette. See on lugu, kus igaüks tunneb mõnes tegelases ära iseenda, oma lähedase, sõbra või tuttava ning oskab teda seeläbi ehk lõpuks paremini mõista. “Johnnys” leidub nii humoorikaid seiku, mõtlemapanevaid vestlusi kui ka armastust, mis peaks võitma ka siis, kui kõik muu tundub lootusetu.

🤩 Et kutsuda teid lavastust vaatama ja kaasa mõtlema, pakume võimalust soetada pilet soodushinnaga: nimelt on 1.–16. maini võimalik osta Piletilevist etendusepääse sooduskoodiga “akadeemiline20” täishinnast 20% soodsamalt (v.a VIP-piletid). 🤩

Rockooperis teevad kaasa Franz Malmsten, Liis Lass, Jan Uuspõld, Liina Vahtrik, Anne Reemann, Ott Raidmets, Liisa Pulk, Mikk Tammepõld, Laura Kalle, Kaarel Pogga, Marta Laan, Jaanus Tepomees jt. Lisaks astub laval üles rockbänd Olav Ehala juhatusel (Margus Kappel, Jaanus Nõgisto, Priit Kuulberg, Toomas Rull ning Ain Varts) Suurepärased näitlejad, Ehala ajatu muusika ja legendaarsed “Ruja” muusikud – seda lihtsalt peab nägema!

Kohtumiseni suvises Tartus!”

Tekkis huvi? Kasuta võimalust ja soeta endale Johnny pääsmed erihinnaga perioodil 1.05-16.05! 🤗

Lisainfo: https://johnnytartus.ee