Noorsooteatri põnevad lavastused koguni 20% soodsamalt!

Eesti Noorsooteatris on valitud lavastustele „Ninasarvik“, „Ült“, „Tagurpidi“ ja „Noored hinged“  kehtiv sooduskood „isicteater“, millega saad soodustust 20% täishinnast. Soodustus rakendub sooduskoodi kasutamisel Eesti Noorsooteatri kodulehel ja Piletilevi veebipoes ning Eesti Noorsooteatri kassas kaardi esitamisel.

Lavastustest:

Kuidas sündis „Ninasarvik“? Eugene Ionesco meenutab: „Võisin kokku joosta vana sõbraga ja ühtäkki, mu enda silme all, hakkas ta muutuma. Tundus, justkui muutuksid tema kindad käppadeks ja tema jalanõud kapjadeks. /–/ Tundsin sageli, et olen viimane inimene maailmas, üksi keset mingit muud liiki olendeid.“ Lavastaja Sander Pukk näeb selgeid paralleele tänapäevaga.

Renate Keerdi pööraselt mitmepalgeline „Ült“. Aru saab eesti keelt oskamata ja igaüks saab aru omamoodi. Kas on pealkirjas tegemist poeetilise viitega millegi enesest eemale heitmisele, jõuab lavale selle sõna-sõnaline tähendus, või midagi hoopis kolmandat, selgub etendusel.

„Tagurpidi“ – Priit Pärna äraspidise loogika ja uperpallitava sõnamänguga koomiksiraamatul põhineva tempokas ja visuaalselt vaimukas lavastus. Leino Rei lavastusele on muusika ja kunstnikutöö loonud Kaspar Jancis.

„Noored hinged“  küsib noorte jaoks ajatuid küsimusi. Tammsaare jutustuse esmalavastus toob vaataja ette ühe lühikese, kuid murrangulise etapi kuue noore inimese elust, mil ideaalide ja elukogemuse vahel kõikudes näib kõik korraga täiesti võimalik ja võimatu, usutav ja uskumatu, rahulik ja pööraselt keev.

Sooduskood kehtib 2021. aastal toimuvatele etendustele. Soodustus kehtib ISIC, ITIC, IYTC kaartidele ning personalikaartidele.