Einesta nüüd Burger King restoranides soodsamalt

Burger Kingi restoranides üle maailma grillitakse pihve ehedal leegil, mis annab burgerile naturaalselt mahlase maitse ja õrnalt suitsuse meki. Burger Kingi esindustoode on Whopper®, mis on täielikult kunstlike säilitus-, lõhna- ja värvainete vaba. Mõeldes taimse toidu eelistajatele, pakume alternatiivina ka Taimset Whopperit.

Burger Kingi menüüs leidub midagi igale maitsele – klassikalised 100% veiseliha burgerid, kanaburgerid, kalaburger, halloumiburger, salatid, jäätised, erinevad snäkid (kananagitsad, mozzarella pulgad, vürtsikad juustupallid, sibularõngad) ja lisaks klassikalistele friikartulitele loomulikult ka bataadifriikad. Taimse toidu eelistajate lemmikud on Taimne Whopper ja taimsed kananagitsad. Tutvu Burger King menüüga siit.

Burger Kingi külastajad ei lahku kunagi janusena, sest meil on TASUTA karastusjookide taastäitmine – saadoma joogitopsiuuesti ja uuesti täita. Vali oma maitse järgi – Coca, Fanta või Sprite.

Rõõm on teatada, et alates nüüdest on võimalik enda burgeri- ja karastusjoogi isu rahuldada -10% soodsamalt. Selleks, pead enne ostu sooritamist esitama enda ISIC/ITIC/IYTC kaardi. Soodustus kehtib restorani tavamenüüle, soodustus ei laiene restorani kampaaniapakkumistele.

Eestis on 6 Burger Kingi restorani asukohtadegega:

  • Burger King Rocca al Mare kaubanduskeskuses
  • Burger King Balti Jaama ootepaviljonis
  • Burger King Ülemiste kaubanduskeskuses
  • Burger King Lasnamäe Centrumi kaubanduskeskuses
  • Burger King Vanalinnas Viru tn 23
  • Burger King Lõunakeskuses Tartus.

Burger Kingi kohta leiad lisainfot nende kodulehelt, Burger King Instagramist või Burger King Eesti Facebookist.